Hajnövesztő kezelés2018-04-08T11:47:57+00:00

Sokaknak problémát okoz a hajhullás. Akár genetikai, akár valamilyen betegség, vagy gyógyszerszedés okozta, foltos, vagy felritkult hajhullásról beszélünk, a megfelelő készítményekkel látványos eredményeket tudunk ma már elérni a haj növesztésében.

Én bőrgyógyászként, ha hajhullásos panaszokkal fordulnak hozzám, mindig a kiváltó okot keresem. Ha minden lehetséges kiváltó okot kizártunk, akkor megállapíthatjuk, hogy a hajhullás genetikai eredetű.

Hogyan történik a hajhullás kezelése?

A hajhullás összetett probléma, ha megtaláljuk a kiváltó okot, akkor azt is kezelnünk kell, a haj visszanövesztésével együtt.

  1. lépés: injekciós mezoterápiás kezelés XL Hair ampullát injekciózok be a fejbőrbe, több pontban

  2. lépés: Mezopen készülékkel rengeteg apró tűszúrással stimuláljuk a fejbőr regenerálódását

  3. lépés: az orvosi kezelések kiegészítése az általam javasolt otthon alkalmazható termékekkel

Hány alkalommal kell ismételni a kezelést?

Legalább 4 alkalom szükséges, 2 hetente. A kezeléssorozatot szükség szerint lehet ismételni évente 3 alkalommal.

A kezelés hatása meddig tart?

Ha a hajhullás kiváltó okát megtaláljuk, és kezeljük, akkor a hajnövekedés, a visszanőtt hajszálak a természetes hajhullásig megmaradnak. Ha genetikai eredetű a hajhullás, akkor a hajszálak fokozatosan, hónapok alatt ki fognak hullani.

Mi történik, ha nem jössz el hajhullás kezelésére?

A hajhullás általában nagyon megviseli a pácienseket lelkileg. Ha nem kezeljük a hajhullást idejében, akár meg is kopaszodhat a páciens.

Milyen előnye van még a kezelésnek?

Ez a kezelés ideális hajbeültetés előtt. A hajbeültetés eredményességét növeli, előkészíti a fejbőrt, hogy a beültetett hajszálak jobban megtapadjanak.

Garancia

  1. Orvosi garancia: a hajhullás kezelése nagyon összetett, bőrgyógyász szakorvos feladata, a kezelés pedig orvosi kutatásokon alapul, csak kipróbált módszereket alkalmazok

  2. Elérhetőségi garancia: a kezelés teljes ideje alatt bármikor el tudsz érni, ha kérdésed van, e-mailben, vagy Facebook messengeren, azonnal válaszolok, nem hagylak magadra, hiszem, hogy a kezelés csak akkor lesz sikeres, ha partnerek vagyunk benne.

  3. Allergia garancia: amennyiben a tőlünk vásárolt, otthonra javasolt termék allergiát váltott ki, visszafizetjük az árát, ha visszahozod a terméket.