Az orvosi gyakorlatban a tűs mezoterápia steril ampullák beinjekciózását jelenti a bőr középső rétegébe, az irharétegbe.

A különböző ampullák más-más probléma megoldására készült anyagokat tartalmaznak.

Milyen problémákat tudunk kezelni mezoterápiás injekciókkal?

Gyakorlatilag a teljes testet tudjuk kezelni, minden régiót, problémák szerint. A mezoterápiás kezelésekre általánosan érvényes, hogy mindig több kezelést kell végezni, általában 4 vagy 6 kezelést.

Szem alatti karikák, táskák

Pigment foltok

Hajnövesztés

Cellulit kezelés

Stria kezelés

Bőrfeszesítés

Hidratálás

Tokakezelés

Ráncok kezelése

Szem alatti karikák kezelése:

A szem alatti karikák majdnem mindenkinél okoznak esztétikai problémát. A szem alatti karikák már gyermekkorban megjelenhetnek, öröklött hajlamtól függ, hogy mikor válnak zavaróvá. Van, akinek táskák vannak a szeme alatt, és, ha nem alszik eleget, akkor ezek beduzzadnak. Van, akinek egyre mélyülnek és sötétednek a szem alatti karikái. Különböző problémákra más-más hatóanyagokat alkalmazok a kezelésben.

Hogyan történik a szem alatti karikák kezelése?

  1. Lépés: 30 perc alatt krémmel érzéstelenítjük a bőrt.

  2. Lépés: érzéstelenítő krém lemosása, fertőtlenítés.

  3. Lépés: RRS HA Eyes ampullával mezoterápiás injekciókat adok a szem alá, több pontban.

Hogyan hat a kezelés?

Fokozatosan elsimulnak a karikák, a szem környéki bőr feszesebbé válik, kitelítődik, a színe kivilágosodik.

Mennyire látványos a kezelés?

A szem alatti bőr állapotától függően, van, akinek már az első kezelés is látványos eredményt hoz, de a 2. kezeléstől már látható a különbség.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

Egy kezeléssorozat 4 alkalomból áll, 2 hetente végezzük a kezeléseket. Évente 3 alkalommal ismételhető a kezeléssorozat.

Hajhullás kezelése:

Sokaknak problémát okoz a hajhullás. Akár genetikai, akár valamilyen betegség, vagy gyógyszerszedés okozta, foltos, vagy felritkult hajhullásról beszélünk, a megfelelő készítményekkel látványos eredményeket tudunk ma már elérni a haj növesztésében. Én bőrgyógyászként, ha hajhullásos panaszokkal fordulnak hozzám, mindig a kiváltó okot keresem. Ha minden lehetséges kiváltó okot kizártunk, akkor megállapíthatjuk, hogy a hajhullás genetikai, pszichés vagy ismeretlen eredetű.

Hogyan történik a hajhullás kezelése?

A hajhullás összetett probléma, ha megtaláljuk a kiváltó okot, akkor azt is kezelnünk kell, a haj visszanövesztésével együtt.

Hány alkalommal kell ismételni a kezelést?

Legalább 4 alkalom szükséges, 2 hetente. A kezeléssorozatot szükség szerint lehet ismételni évente 3 alkalommal.

A kezelés hatása meddig tart?

Ha a hajhullás kiváltó okát megtaláljuk, és kezeljük, akkor a hajnövekedés, a visszanőtt hajszálak a természetes hajhullásig megmaradnak. Ha genetikai eredetű a hajhullás, akkor a hajszálak fokozatosan, hónapok alatt ki fognak hullani.

Mi történik, ha nem jössz el hajhullás kezelésére?

A hajhullás általában nagyon megviseli a pácienseket lelkileg. Ha nem kezeljük a hajhullást idejében, akár meg is kopaszodhat a vendég.

Milyen előnye van még a kezelésnek?

Ez a kezelés ideális hajbeültetés előtt. A hajbeültetés eredményességét növeli, előkészíti a fejbőrt, hogy a beültetett hajszálak jobban megtapadjanak.

Garancia:

  • Orvosi garancia: a hajhullás kezelése nagyon összetett, bőrgyógyász szakorvos feladata, a kezelés pedig orvosi kutatásokon alapul, csak kipróbált módszereket alkalmazok.

  • Elérhetőségi garancia: a kezelés teljes ideje alatt bármikor el tudsz érni, ha kérdésed van, e-mailben, vagy Facebook messengeren, azonnal válaszolok, nem hagylak magadra, hiszem, hogy a kezelés csak akkor lesz sikeres, ha partnerek vagyunk benne.

  • Allergia garancia: amennyiben a tőlünk vásárolt, otthonra javasolt termék allergiát váltott ki, visszafizetjük az árát, ha visszahozod a terméket.

Foglalj időpontot online!

vagy

Jelentkezz be telefonon: 06302193703