A szem alatti karikák sokak számára okoznak esztétikai problémát. A szem alatti karikák már gyermekkorban megjelenhetnek, öröklött hajlamtól függ, hogy mikor válnak zavaróvá. Van, akinek táskák vannak a szeme alatt, és, ha nem alszik eleget, akkor ezek beduzzadnak. Van, akinek egyre mélyülnek és sötétednek a szem alatti karikái. Különböző problémákra más-más hatóanyagokat alkalmazok a kezelésben.

Hogyan történik a szem alatti karikák kezelése?

  1. lépés: 30 perc alatt krémmel érzéstelenítjük a bőrt, HA Eyes ampullával mezoterápiás injekciókat adok a szem alá, több pontban

  2. lépés: Mezopen készülékkel mikrotűszúrásokat ejtek a szem környékén

  3. lépés: otthoni kiegészítő kezelés az általam javasolt termékekkel

Hogyan hat a kezelés?

Fokozatosan elsimulnak a karikák, a szem környéki bőr feszesebbé válik, kitelődik, a színe kivilágosodik.

Mennyire látványos a kezelés?

A szem alatti bőr állapotától függően, van, akinek már az első kezelés is látványos eredményt hoz, de a 2. kezeléstől már látható a különbség.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

Egy kezeléssorozat 4 alkalomból áll, 2 hetente végezzük a kezeléseket. Évente 3 alkalommal ismételhető a kezeléssorozat.

Mi történik, ha nem kezeljük a szem alatti karikákat?

Az arcunk állandóan nyúzottnak, fáradtnak látszik, a szem alatti rész megereszkedik, egyre nagyobb táskák keletkeznek alatta.

 Garancia

  1. Minőségi garancia a szolgáltatásokra: díjnyertes hámlasztó anyagokat alkalmazok, melyek tudományosan bizonyítottan hatékonyak, szigorú minőségi ellenőrzések mellett készülnek.

  2. Allergia garancia: amennyiben a tőlünk vásárolt, otthonra javasolt termék allergiát váltott ki, visszafizetjük az árát, ha visszahozod a terméket.

  3. Elérhetőségi garancia: a kezelés teljes ideje alatt bármikor el tudsz érni, ha kérdésed van, e-mailben, vagy Facebook messengeren, azonnal válaszolok, nem hagylak magadra, hiszem, hogy a kezelés csak akkor lesz sikeres, ha partnerek vagyunk benne.