Bellys Mikrotűs frakcionált RF bőrfeszesítő kezelés

Bellys Mikrotűs frakcionált RF
bőrfeszesítő kezelés

Az orvosi esztétikában egyedülálló hatékonysággal rendelkező rádiófrekvenciás tűs technológia. A teljes arcbőr tónusát fokozza, mivel kollagén termelést indít el a bőrünk irha rétegében.

Kinek ajánlom a Bellys kezelést?

Kortól szinte függetlenül mindenkinek, minden esztétikai kezelés alapjául szolgál ez az eljárás. Mivel a bőrünk irha rétegében a kollagén termelése, ezzel együtt mennyisége is fokozatosan csökken az életkor előrehaladtával, és a napsugárzás kollagén roncsoló hatásának következtében, ezért 35 éves kor fölött évente egy kezeléssorozat mindenki számára javasolt, bőrtípustól függetlenül. Ez a kezelés elengedhetetlenül fontos a bőr rugalmasságának megőrzésében, a bőr öregedésének késleltetetésében.

Bőrtípustól, bőrszíntől, évszaktól függetlenül végezhető a kezelés.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

Kezelés előtt 30 perccel krémmel érzéstelenítjük a bőrt, majd kezelés előtt alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük. Érzéstelenítéssel jelentősen csökkentjük a kezelés alatt lehetséges fájdalmat, de enyhe égő érzés tapasztalható a kezelés alatt. A kezelőfejen 49 db mikrotű található, melyek egyszerre hatolnak a bőr irha rétegébe, frakcionáltan, vagyis egy szúrás alatt több adagban hőenergiát adnak le, melyet a bőrünk felvesz, ezáltal sérülés keletkezik. A sérüléseket bőrünk kollagén termeléssel gyógyítja be. A kezelés alatt semmilyen idegen anyag nem kerül a bőrbe.

A bőrön a kezelést követően bőrpír, a szúrások nyoma, enyhe duzzanat látható, mely 24 óra múlva tökéletesen elmúlik.

 

Milyen eredményt várhatok a kezeléstől?

A kezelés eredménye lassan alakul ki, mivel egy természetes regenerációs folyamat a bőr tónusfokozásának az alapja, ezért a hatás nem látványos az első kezelés után, legalább két kezelés kell ahhoz, hogy ezek a természetes folyamatok, melyek hetek alatt zajlanak le, látványos eredményt hozzanak.

 

Hány kezelés szükséges?

A Bellys kezelés alap csomagja 3 kezelésből áll, de lehet akár 4-6 kezelést is végezni. A kollagén termelés a kezeléssorozat befejeztével még heteken keresztül tart, tehát ahelyett, hogy lebomlana, folyamatosan növekedni fog a kollagén mennyisége, ezáltal feszesebb lesz a bőrünk.

Havonta egy kezelést szabad végezni.

 

Lehet-szoláriumozni, sportolni a kezelések közben?

Nem tilos a szolárium használat, csak a kezelés után közvetlenül 2 napig, de a kezelés hatékonyságát rontja, mivel a szoláriumozás öregíti a bőrt.

Sportolni a kezelés utáni 2. napon lehet.

 

Mi történik, ha nem alkalmazzuk a Bellys mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelést?

A bőrünk fokozatosan veszít kollagén tartalmából, elveszíti feszességét, rugalmasságát, pórusaink fokozatosan kitágulnak.

A Bellys kezelés kiválóan megteremti az alapját minden további esztétikai kezelésnek, a kollagén mennyiségének növelésével akár a hyaluronsavas ráncfeltöltés, akár az injekciós mezoterápiás kezelések hatékonysága növekedhet, a kezelések eredménye tartósabbá válik.

Striák kezelése mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás készülékkel és Strimatrix mezoterápiás injekciókkal

Ez a technológia nem csak az arcfeszesítésre alkalmazható kiválóan, hanem a striákat is tudjuk vele kezelni.

 

Mikor alakulhatnak ki striák a bőrön?

Amikor a bőrünk hirtelen nyúlik, a bőr megreped, és hegszerű striák keletkeznek rajta. Akár serdülőkorban, akár terhesség alatt, vagy testépítőknél is kialakulhatnak testünk különböző részein striák.

 

Hogyan történik a striák kezelése?

A mikrotűs rádiófrekvenciás készülékkel az előzőleg krémmel érzéstelenített, és fertőtlenített területeken rengeteg tűszúrást ejtünk, a tűk által leadott hőenergia roncsolja a striák kollagén szerkezetét, és elindul az új kollagén termelése, átépülése. A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés után újra fertőtlenítjük a kezelt területet, majd beinjekciózom az RRS Strimatrix oldatot.

 

Milyen eredményt várhatok a kezeléstől?

Mivel a kollagén termelés, átépülés lassú folyamat, a striák összehúzódása a 2. kezelés után jár látványos eredménnyel.

 

Hány kezelés szükséges?

Legalább 3 kezelés szükséges, havonta egy kezelést végzek.

A kezelés után legalább 12 órán keresztül tilos a napozás, szolárium, szauna, és a sportolás.

 

Garancia

 
  1. Minőségi garancia a Bellys kezelésre: az általam alkalmazott frakcionált rádiófrekvenciás készülék a legmodernebb technológia a az orvosi esztétikai piacon.
  2. Elérhetőségi garancia: a kezelés teljes ideje alatt bármikor el tudsz érni, ha kérdésed van, e-mailben, vagy Facebook messengeren, azonnal válaszolok, nem hagylak magadra, hiszem, hogy a kezelés csak akkor lesz sikeres, ha partnerek vagyunk benne.