csomagajánlatok

Esztétikai kezelés csomagajánlatok

Bőrfeszesítő, bőrmegújító csomagjainkat javaslom minden korosztálynak, személyre szabott ampullákkal. Szigorúan része kezeléseinknek az otthoni bőrápolás, melyhez külön összeállított krémcsomagjaink vannak:
A legújabb mezoterápiás hatóanyagokkal, általam összeállított, és szakképzett asszisztensem által végzett beavatkozások. Bőrgyógyászatilag bizonyítottan hatékony kezeléseinket úgy állítottam össze, hogy az adott problémára a legjobb megoldást nyújtsák. A kezeléseket bőrgyógyászati kezelőben végzi Papp Szilvia asszisztensem, garantáltan egyszerhasználatos eszközökkel, a sterilitás szabályait szigorúan betartva. Kezeléseink nem kozmetikai kezelések, hanem bőrgyógyászati vizsgálatokon alapuló orvosi esztétikai terápiák.

Ezek a beavatkozások nem kozmetikai kezelések, hanem bőrgyógyászati vizsgálatokon alapuló orvosi esztétikai terápiák, melyek az adott problémára a legjobb megoldást nyújtják.

1. RED CARPET CSOMAG

Gyümölcssavas hámlasztás + Gépi mezoterápia ampullákkal
Ezt a kezelésünket minden korosztálynak ajánlom, a bőrfelület megújul, a bőr hidratáltsága fokozódik. A mezoterápiás hatóanyagokat a bőrtípusodnak és a kívánt hatás elérésének megfelelően választjuk ki. Kitűnő választás valamilyen nagyobb alkalom, családi esemény, esküvő előtt. A gyümölcssavas hámlasztást nyáron is alkalmazzuk, szigorú fényvédelem mellett. A kezelés után maximum enyhe bőrpír jelentkezik, mely másnapra elmúlik, a bőr kissé feszül, a hámlás észrevehetetlen, általában porszerű. A kezeléseket hetente végezzük, kúraszerűen, évente négyszer javaslom, egy kúra 3 kezelésből áll.

A Red Carpet csomagot
most kedvezményes áron veheted igénybe!

(Gyümölcssavas hámlasztás + Gépi mezoterápia ampullákkal, három alkalomra szóló bérlet, a kezelést hetente egyszer végezzük.)
120 000 Ft helyett 90 000 Ft*
IDŐPONTFOGLALÁS

2. ULTIMATE MESOTHERAPY CSOMAG

Mezopen kezelés + Gépi mezoterápia ampullákkal
A tűs és a gépi mezoterápia nagyszerű kombinációja. A tűs kezeléssel elindítjuk a bőr saját kollagén termelését, a bevitt hatóanyagok pedig fokozzák a kezelés hatását. Hidratálás, anti-aging hatás, bőrfeszesítés egyben. Mivel tűs kezelés, ezért a kezelés előtt a teljes felületet érzéstelenítjük. A bőr kipirosodik a kezelés hatására, a bőrpír 24 óra alatt elmúlik, minimális feszülő érzés előfordulhat. A kezelést 2 hetente végezzük, évente háromszor javaslom, kúraszerűen, egy kúra 3 alkalomból áll.

Az Ultimate mesotherapy csomagot
most kedvezményes áron veheted igénybe!

(Mezopen kezelés + Gépi mezoterápia ampullákkal, három alkalomra szóló bérlet, a kezeléseket kéthetente egyszer végezzük.)
180 000 Ft helyett 150 000 Ft*
IDŐPONTFOGLALÁS

3. MAXIMUM BEAUTY BŐRFESZESÍTŐ CSOMAG

Tűs rádiófrekvenciás bőrfeszesítés + Gépi mezoterápia
A bőrfeszesítés és az anti aging terápia nagyágyúja együtt. Ha úgy érzed, hogy bőröd kezd veszíteni rugalmasságából, fáradt, kicsit fénytelen, ezt a kezelést neked találtuk ki. A kezelések visszaadják a feszesség érzését, a bőr saját kollagén termelése már két kezelés után érezhetően feszesebbé, ruganyosabbá teszi a bőrödet. A tűs rádiófrekvenciás kezelésünk nem véletlenül az egyik legkedveltebb eljárás vendégeink körében, mivel van, akinek egy évig is tart a három kezelés hatása. A gépi mezoterápia pedig hab a tortán, tartósabbá teszi a kezelés hatását. Mivel tűs kezelésről van szó, érzéstelenítés szükséges, érzéstelenítő krémmel. A bőrpír 24 óra alatt elmúlik, a kezelést követően fokozott hidratálás szükséges. Havonta végezzük a kezelést, évente kétszer javaslom, egy kúra 3 alkalomból áll.

A Maximum Beauty bőrfeszesítő csomagot
most kedvezményes áron veheted igénybe!

(Tűs rádiófrekvenciás bőrfeszesítés + Gépi mezoterápia ampullákkal, három alkalomra szóló bérlet, a kezelést havonta egyszer végezzük.)
195 000 Ft helyett 160 000 Ft*
IDŐPONTFOGLALÁS

Ajándékozz fiatalos vonásokat!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

GARANCIÁT VÁLLALUNK!

1. Hatékonysági garancia**

Kezeléseink igazoltan hatékony, bőrgyógyászati vizsgálatokon alapuló orvosi esztétikai terápiák.

2. Allergia garancia

Bármilyen hatóanyag allergiás reakciót vált ki, visszatérítjük a kezelés vagy a termék árát.

3. Diszkréció garancia

Egyszerre egy vendég tartózkodik a kezelőben, és kizárólag az ő igényeire fókuszálunk.

4. Sterilitás garancia

A kezelések orvosi rendelőben, steril –indokolt esetekben egyszer használatos – eszközök használatával történnek.
*A kedvezményes árak visszavonásig érvényesek.
**Amennyiben a kezelések között több idő telik el az általunk előírtnál, nem tudjuk vállalni a hatékonyságra vonatkozó garanciát.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Szabadulj meg a kellemetlenségeket okozó bőrelváltozásoktól!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram