Mezóterápiás kezelések

Mezoterápiás kezelések

Az orvosi gyakorlatban a tűs mezoterápia steril ampullák beinjekciózását jelenti a bőr középső rétegébe, az irharétegbe.

A különböző ampullák más-más probléma megoldására készült anyagokat tartalmaznak.

 
Milyen problémákat tudunk kezelni mezoterápiás injekciókkal?
 

Gyakorlatilag a teljes testet tudjuk kezelni, minden régiót, problémák szerint. A mezoterápiás kezelésekre általánosan érvényes, hogy mindig több kezelést kell végezni, általában 4 vagy 6 kezelést.

 • Szem alatti karikák, táskák
 • Pigment foltok
 • Hajnövesztés
 • Cellulit kezelés
 • Stria kezelés
 • Bőrfeszesítés
 • Hidratálás
 • Tokakezelés
 • Ráncok kezelése

Szem alatti karikák kezelése:

A szem alatti karikák majdnem mindenkinél okoznak esztétikai problémát. A szem alatti karikák már gyermekkorban megjelenhetnek, öröklött hajlamtól függ, hogy mikor válnak zavaróvá. Van, akinek táskák vannak a szeme alatt, és, ha nem alszik eleget, akkor ezek beduzzadnak. Van, akinek egyre mélyülnek és sötétednek a szem alatti karikái. Különböző problémákra más-más hatóanyagokat alkalmazok a kezelésben.

 
Hogyan történik a szem alatti karikák kezelése?
 
 1. Lépés: 30 perc alatt krémmel érzéstelenítjük a bőrt.
 2. Lépés: érzéstelenítő krém lemosása, fertőtlenítés.
 3. Lépés: RRS HA Eyes ampullával mezoterápiás injekciókat adok a szem alá, több pontban.
 
Hogyan hat a kezelés?
 
Fokozatosan elsimulnak a karikák, a szem környéki bőr feszesebbé válik, kitelítődik, a színe kivilágosodik.
 
Mennyire látványos a kezelés?
 
A szem alatti bőr állapotától függően, van, akinek már az első kezelés is látványos eredményt hoz, de a 2. kezeléstől már látható a különbség.
 
Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?
 
Egy kezeléssorozat 4 alkalomból áll, 2 hetente végezzük a kezeléseket. Évente 3 alkalommal ismételhető a kezeléssorozat.

Hajhullás kezelése:

Sokaknak problémát okoz a hajhullás. Akár genetikai, akár valamilyen betegség, vagy gyógyszerszedés okozta, foltos, vagy felritkult hajhullásról beszélünk, a megfelelő készítményekkel látványos eredményeket tudunk ma már elérni a haj növesztésében. Én bőrgyógyászként, ha hajhullásos panaszokkal fordulnak hozzám, mindig a kiváltó okot keresem. Ha minden lehetséges kiváltó okot kizártunk, akkor megállapíthatjuk, hogy a hajhullás genetikai, pszichés vagy ismeretlen eredetű.

 
Hogyan történik a hajhullás kezelése?
 

A hajhullás összetett probléma, ha megtaláljuk a kiváltó okot, akkor azt is kezelnünk kell, a haj visszanövesztésével együtt.

 
Hány alkalommal kell ismételni a kezelést?
 
Legalább 4 alkalom szükséges, 2 hetente. A kezeléssorozatot szükség szerint lehet ismételni évente 3 alkalommal.
 
A kezelés hatása meddig tart?
 
Ha a hajhullás kiváltó okát megtaláljuk, és kezeljük, akkor a hajnövekedés, a visszanőtt hajszálak a természetes hajhullásig megmaradnak. Ha genetikai eredetű a hajhullás, akkor a hajszálak fokozatosan, hónapok alatt ki fognak hullani.
 
Mi történik, ha nem jössz el hajhullás kezelésére?
 
A hajhullás általában nagyon megviseli a pácienseket lelkileg. Ha nem kezeljük a hajhullást idejében, akár meg is kopaszodhat a vendég.
 
Milyen előnye van még a kezelésnek?
 
Ez a kezelés ideális hajbeültetés előtt. A hajbeültetés eredményességét növeli, előkészíti a fejbőrt, hogy a beültetett hajszálak jobban megtapadjanak.
Garancia
 
 • Orvosi garancia: a hajhullás kezelése nagyon összetett, bőrgyógyász szakorvos feladata, a kezelés pedig orvosi kutatásokon alapul, csak kipróbált módszereket alkalmazok.

 • Elérhetőségi garancia: a kezelés teljes ideje alatt bármikor el tudsz érni, ha kérdésed van, e-mailben, vagy Facebook messengeren, azonnal válaszolok, nem hagylak magadra, hiszem, hogy a kezelés csak akkor lesz sikeres, ha partnerek vagyunk benne.

 • Allergia garancia: amennyiben a tőlünk vásárolt, otthonra javasolt termék allergiát váltott ki, visszafizetjük az árát, ha visszahozod a terméket.