Orvosi esztétika

PDO-szálbefűzés

Az utóbbi években rendkívül kedveltté vált a bioszálak befűzése az arc kontúrjának emelése céljából.

A szálak ugyanolyan technológiával készülnek, mint a sebészi felszívódó varrófonalak. A bioszál egy tűre van felfűzve, a tűt pedig a bőr alsó rétegébe kell beszúrni, a bőr alatt a kívánt mélységig betolni, a szál vége beakad, és kihúzzuk a tűt.

A szálak 2-3 hónap alatt fokozatosan lebomlanak, heget, vagyis kollagént képezve a bőrben, és ez a kollagén köteg feszesíti a bőrt.

Ahhoz, hogy az arckontúrt feszesebbé tegyük, sok szálat kell a bőrben elhelyezni, és az sem mindegy, hogy milyen irányban szúrjuk be a szálakat tartalmazó tűket. A szálak a bőr alatt egymásra merőlegesek, tehát egy kollagén háló keletkezik.

 Kinek javaslom a kezelést?

30 év fölöttieknek, ha a bőr kezd megereszkedni, már nem annyira feszes, akkor a bioszál befűzés ideális választás.

Hogyan történik a szálbefűzés?

Minden szálbefűzést konzultációval kezdünk. A konzultáció során kezelési tervet készítek, a problémás területnek megfelelően, megbeszéljük, hogy mennyi szál szükséges, mik lehetnek a lehetséges mellékhatások. Szálbefűzés előtt injekcióval érzéstelenítem a szúrási pontok helyén a bőrt, majd egyesével beszúrom a szálakat. A kezelés relatíve rövid időt igényel.


Gyakori kérdések amik felmerülhetnek:

A kezelés után mennyi idő múlva látszik a hatás?

 Általában 2 hónap alatt alakul ki a végleges hatás.

Mikor múlik el a kezelés hatása?

 Több mint egy évig, leggyakrabban 12-18 hónapig tart a hatás, fokozatosan múlik el, nem egyik napról a másikra.

Fájdalmas-e a kezelés?

 Érzéstelenítő injekciót alkalmazok, ezért csak minimális kellemetlen feszülő érzést szoktak jelezni a vendégek.

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Leggyakoribb a bevérzés, mely általában 1-2 hét alatt szívódik fel, a szálak helyén duzzanat, érzékenység alakulhat ki, de ezek is megszűnnek pár nap alatt. A kezelést követő 3-5 napig felléphet fájdalom. Bőregyenetlenség, mely szintén megszűnik pár nap alatt. Nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hogy az injekció helyén fertőzés alakul ki, vagy, hogy a szálak nem rögzülnek jól, elvándorolnak, és tapintani lehet őket a bőrfelszínhez közel.

Mire kell odafigyelni kezelés után?

Kezelés után 1 hónapig tilos arcmasszázst végeztetni, és a fogászati műtét is tilos. 2 hétig nem javasolt edzeni, szaunázni.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Megereszkedett a bőröd? Szeretnéd feszesebbé tenni az arckontúrod? A PDO-szálbefűzés segítségével több mint egy éven keresztül tartó, látványos változást tudunk elérni!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod?
Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram