2020.10.28.

A legjobb ránctalanító krémek 50 felett

Felesleges azzal áltatni magunkat, hogy 50 évesen ugyanolyan az arcbőrünk, mint 20 évesen, hiszen mindenki érzi, hogy már az elgondolás is sántít. Ennek ellenére miért ne lehetne ápolt, hidratált, és csak minimális ráncokkal tarkított az arcbőrünk? Nincs szüksége ehhez csodaszerre, csak néhány dologban kell változtatni a napi rutinon, és a megfelelő módon, a megfelelő ránctalanító és hidratáló krémekkel kell ápolni.

Ránctalanító krémek és egyéb lehetőségek 50 felett

Természetesen a legjobb öregedésgátló szer a boldogság, az önmagunkkal megteremtett harmónia. Fontos, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a fiatalos arcbőrért. A megfelelő termékekkel történő arcápolás elengedhetetlen része a napi rutinnak. Mivel egy bizonyos kor után kevésbé van kedvünk sportolni, ezért elveszíthetjük a testmozgás okozta karbantartást. Éppen ezért mindenképp igyekezzünk egy kis mozgást beiktatni a mindennapokba. Ez jelenthet akár jógát vagy csak egy tempósabb gyaloglást is, ami után egy frissítő zuhany és egy kis arcápolás a Helia-D pándi meggyes kollagénes tonikjával igazi wellness érzetet biztosít.

Ugyanilyen fontos a megfelelő folyadékfogyasztás is, ami belülről hidratálja a szervezetünket, hiszen 50 felett már elengedhetetlen a belső hidratálás is. A megfelelő mennyiségű alvás is roppant fontos, de nem mindegy, hogy miben tesszük ezt. Mivel már elmúltak azok az idők, amikor jól bírtuk az éjszakázást, ezért mindenképp elengedhetetlen, hogy minden nap rendesen kialudjuk magunkat.

A legjobb, ha ehhez használunk egy kis segítséget, így reggelre biztosan egy üde, kipihent és fiatalos arc néz vissza ránk a tükörből. Remek szolgálatot tehet a Helia-D Hyaluron Feketenadálytő őssejtes krém, ami egy intenzív ránctalanító és öregedésgátló hatású ápoló krém. Gazdag összetételének köszönhetően intenzíven ápol, nagyobb molekulaméretű hyaluronsavat tartalmaz, ami egy réteggel feljebb köti meg a bőrben a nedvességet, így pedig fiatalos bőrt eredményez.

A két leggyakoribb ok, aminek 50 éves kor körül köszönhetőek a változások, az a menopauza vagy népszerűbb nevén klimax és az általános egészségi állapot kezdődő romlása. Ezek közül a menopauza ellen tehetetlenek vagyunk, de az általános állapotunkért sokat tehetünk. Hiszen nem kell elhagynunk magunkat azért, mert betöltöttük az ötödik X-et, igenis élhetünk aktív és eseménydús életet, amihez hozzátartozik, hogy gondoskodunk a testünkről is.

Az arcbőr állapotának változása nem csak a kor előrehaladtának köszönhető, hanem az életminőség is jelentősen hozzájárul annak állapotához. Ide tartozik a kávéfogyasztás, dohányzás, a nem elegendő alvás és a nem megfelelő arckrém kiválasztása.

Ez az az életkor, amikor már elengedhetetlenül szüksége van a bőrnek a hidratáló és a tápláló hatóanyagokra. Ilyenek többek között a kollagént, Q10 koenzimet és hyaluronsavat is tartalmazó arckrémek.

50 felett meglehetősen fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokkal ápoljuk a bőrünket, éppen ezért próbáljuk meg elkerülni azokat a termékeket, amik szintetikus adalékanyagokat tartalmaznak. A Helia-D C-vitaminos lifting krém azonnali hatást biztosít, így bizonyítottan ránctalanító hatással rendelkezik.

Ahogy ez kitűnik, a Helia-D termékek igazán jó hatással vannak a bőrre, azaz 50 felett is bizonyítottan kevesebb ránccal rendelkeznek azok, akik ezeket a termékeket használják.

További bőrápoló termékek is elérhetőek weboldalunkon, kellemes nézelődést kívánunk a kedves látogatóknak!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram