Orvosi Esztétika

Mikrotűs frakcionált radiofrekvenciás kezelés Bellys

Az orvosi esztétikában egyedülálló hatékonysággal rendelkező rádiófrekvenciás tűs technológia. A teljes arcbőr tónusát fokozza, mivel kollagén termelést indít el a bőrünk irha rétegében.

Kinek ajánlom a Bellys kezelést?

Kortól szinte függetlenül mindenkinek, minden esztétikai kezelés alapjául szolgál ez az eljárás. Mivel a bőrünk irha rétegében a kollagén termelése, ezzel együtt mennyisége is fokozatosan csökken az életkor előrehaladtával, és a napsugárzás kollagén roncsoló hatásának következtében, ezért 35 éves kor fölött évente egy kezeléssorozat mindenki számára javasolt, bőrtípustól függetlenül. Ez a kezelés elengedhetetlenül fontos a bőr rugalmasságának megőrzésében, a bőr öregedésének késleltetetésében.

Bőrtípustól, bőrszíntől, évszaktól függetlenül végezhető a kezelés.

Hogyan zajlik a kezelés?

Kezelés előtt 30 perccel krémmel érzéstelenítjük a bőrt, majd kezelés előtt alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük. Érzéstelenítéssel jelentősen csökkentjük a kezelés alatt lehetséges fájdalmat, de enyhe égő érzés tapasztalható a kezelés alatt. A kezelőfejen 49 db mikrotű található, melyek egyszerre hatolnak a bőr irha rétegébe, frakcionáltan, vagyis egy szúrás alatt több adagban hőenergiát adnak le, melyet a bőrünk felvesz, ezáltal sérülés keletkezik. A sérüléseket bőrünk kollagén termeléssel gyógyítja be. A kezelés alatt semmilyen idegen anyag nem kerül a bőrbe.

A bőrön a kezelést követően bőrpír, a szúrások nyoma, enyhe duzzanat látható. Havonta egy kezelést szabad végezni.

Milyen eredményt várhatok a kezeléstől?

A kezelés eredménye lassan alakul ki, mivel egy természetes regenerációs folyamat a bőr tónusfokozásának az alapja, ezért a hatás nem látványos az első kezelés után, legalább két kezelés kell ahhoz, hogy ezek a természetes folyamatok, melyek hetek alatt zajlanak le, látványos eredményt hozzanak.

Hány kezelés szükséges?

A Bellys kezelés alap csomagja 3 kezelésből áll, de lehet akár 4-6 kezelést is végezni. A kollagén termelés a kezeléssorozat befejeztével még heteken keresztül tart, tehát ahelyett, hogy lebomlana, folyamatosan növekedni fog a kollagén mennyisége, ezáltal feszesebb lesz a bőrünk.

Havonta egy kezelést szabad végezni.

Lehet-szoláriumozni, sportolni a kezelések közben?

A szolárium használat rákot okozhat, ezért kerülje mindenki a használatát!

Sportolni a kezelés utáni 2. napon lehet.

Mi történik, ha nem alkalmazzuk a Bellys mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelést?

A bőrünk fokozatosan veszít kollagén tartalmából, elveszíti feszességét, rugalmasságát, pórusaink fokozatosan kitágulnak.

A Bellys kezelés kiválóan megteremti az alapját minden további esztétikai kezelésnek, a kollagén mennyiségének növelésével akár a hyaluronsavas ráncfeltöltés, akár az injekciós mezoterápiás kezelések hatékonysága növekedhet, a kezelések eredménye tartósabbá válik.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Szeretnél gondoskodni a felhám rugalmasságának a megóvásáról, és a bőr öregedésének a késeltetéséről? A mikrotűs frakcionált rádiofrekvenciás kezelés jelentheti számodra a megoldást!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod?
Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram