Orvos esztétika

MIKROTŰS FRAKCIONÁLT RADIOFREKVENCIÁS BELLYS KEZELÉS

Kinek ajánlom a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést?

Kortól függetlenül mindenkinek, minden esztétikai kezelés alapjául szolgál ez az eljárás. Mivel a bőrünk irha rétegében a kollagén termelése, ezzel együtt mennyisége is fokozatosan csökken az életkor előrehaladtával, és a napsugárzás kollagén roncsoló hatásának következtében, ezért 35 éves kor fölött évente egy kezeléssorozat mindenki számára javasolt, bőrtípustól függetlenül. Ez a kezelés elengedhetetlenül fontos a bőr rugalmasságának megőrzésében, a bőr öregedésének késleltetetésében.

Bőrtípustól, bőrszíntől, évszaktól függetlenül végezhető a kezelés.

Hogyan zajlik a kezelés?

Kezelés előtt 30 perccel krémmel érzéstelenítjük a bőrt, majd kezelés előtt alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük. Érzéstelenítéssel jelentősen csökkentjük a kezelés alatt lehetséges fájdalmat, de enyhe égő érzés tapasztalható a kezelés alatt. A kezelőfejen 49 db mikrotű található, melyek egyszerre hatolnak a bőr irha rétegébe, frakcionáltan, vagyis egy szúrás alatt több adagban hőenergiát adnak le, ezáltal sérülés keletkezik bőrünkben. A sérüléseket a bőr természetes úton kollagén termeléssel gyógyítja be. A kezelés alatt semmilyen idegen anyag nem kerül a bőrbe.

A bőrön a kezelést követően bőrpír, a szúrások nyoma, enyhe duzzanat látható.

Milyen eredményt várhatok a kezeléstől?

A kezelés eredménye lassan alakul ki, mivel egy természetes regenerációs folyamat a bőr tónusfokozásának az alapja, ezért legalább két kezelés szükséges ahhoz, hogy ezek a természetes folyamatok, melyek hetek alatt zajlanak le, érezhető, látható eredményt hozzanak.

Hány kezelés szükséges?

A mikrotűs rádiófrekvenciást 3-6 alkalommal szükséges elvégezni, a bőr állapotától függően. A kollagén termelés a kezeléssorozat befejeztével még heteken keresztül tart, tehát ahelyett, hogy lebomlana, folyamatosan növekedni fog a kollagén mennyisége, ezáltal feszesebb lesz a bőrünk.

3 hetente végezzük a kezeléseket.

Lehet-e szoláriumozni, sportolni a kezelések közben?

A szolárium használat rákot okozhat, ezért azt javaslom, kerüljék a használatát!

Sportolni a kezelés utáni 2. napon lehet.

Mi történik, ha nem alkalmazzuk a mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelést?

A bőrünk fokozatosan veszít kollagén tartalmából, elveszíti feszességét, rugalmasságát, ráncok jelennek meg rajta. A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés kiválóan megteremti az alapját minden további esztétikai kezelésnek, a kollagén mennyiségének növelésével akár a hyaluronsavas ráncfeltöltés, akár az injekciós mezoterápiás kezelések hatékonysága növekedhet, a kezelések eredménye tartósabbá válik.

Garancia

  1. Minőségi garancia a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelésre: orvosilag igazolt a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés hatása
  2. Elérhetőségi garancia: a kezelés teljes ideje alatt bármikor el tudsz érni, ha kérdésed van, e-mailben, vagy Facebook messengeren, azonnal válaszolunk, nem hagyunk magadra, hiszem, hogy a kezelés csak akkor lesz sikeres, ha partnerek vagyunk benne
  3. Sterilitás garancia: csak steril eszközöket alkalmazunk kezeléseinkhez

Jelentkezz mikrotűs frakcionált radiofrekvenciás kezelésre!

Ajándékozz fiatalos vonásokat!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Szeretnél gondoskodni a felhám rugalmasságának a megóvásáról, és a bőr öregedésének a késeltetéséről? A mikrotűs frakcionált rádiofrekvenciás kezelés jelentheti számodra a megoldást!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram