bőrgyógyászat

Gyermekbőrgyógyászat

Bőrbetegség már néhány hónapos csecsemőknél is kialakulhat, de később is nagy kihívást jelenthet egy-egy bőrgyógyászati probléma megoldása gyerekkorban.

Milyen esetben tudunk segítséget nyújtani?

  • Ha a gyerek már néhány hónapos korától szenved főleg télen a bőrszárazságtól, viszket, kipirosodik a bőre- nagyon gyakran jelentkeznek gyermekkori ekzema tünetei kisbaba, vagy csecsemő korban, ilyen esetekben szakorvosunk tanácsot ad a tünetek megelőzésének lehetőségeiről, a hatékony kezelésről, és a hosszú távú megoldásokról, a betegség kiváltó okainak hátteréről, esetleges étel- vagy más allergiás betegség fennállásáról a tünetek hátterében.
  • Ha szemölcsöt észlelsz gyerekeden-gyerekkorban igen gyakori az ún. uszodai szemölcs, mely akár egy strandolás, vagy úszás óra után is kialakulhat, és nagyon gyakran terjed.
  • A gyerekek tenyerén, talpán is ugyanúgy kialakulhatnak vírusos szemölcsök, mint a felnőtteknél.
  • Ezek kezelése gyakran hosszan tartó, és a patikában vény nélkül kapható szerekkel nem is sikerül mindig. Mivel a szemölcsök gyorsan el tudnak terjedni, és fertőzőek az egész családra, ovis, vagy iskolatársakra, ezért minél hamarabb tudunk segíteni, annál hamarabb sikerül megfelelően kezelni a szemölcsöket.
  • A szemölcsök még a kezelés után is kiújulhatnak, mivel vírusok okozzák, és ezeket nem lehet szabad szemmel látni, megbújhatnak a bőrben, és aktiválódhatnak.
  • Gennyes, hólyagos, vagy gyűrű alakú, piros, hámló, gyorsan terjedő elváltozást észlelsz a gyereked bőrén, főleg az arcon, vagy a száj körül- ez gyakran a fertőzés jele lehet, pl. ótvar. Ezek az esetek nem tűrnek halasztást, mielőbb el kell kezdeni a kezelésüket.
  • Ha csalánkiütés jelenik meg a gyerek bőrén, mely nagyon viszket, nagy területen alakul ki, viszont hamar el is múlik, akár néhány óra alatt. Ilyen esetekben, főleg, ha ez több alkalommal is előfordul, allergiás betegség lehetősége merül fel, akár ételallergia is lehet.

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Szabadítsd meg gyermeked a kellemetlen bőrelváltozások okozta tehertől!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram