Orvosi Esztétikai konzultáció

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

A hyaluronsavas ráncfeltöltést régóta alkalmazzuk az orvosi esztétikában. Maga a hyaluronsav egy nagy molekula, ezért krémekben nehezen szívódik fel. Alkalmazzuk keresztkötésben lévő változatát térfogat kitöltésre, ráncok feltöltésére, és a nem kötött molekulákat hidratálásra, bőrfiatalításra. Igazolt tény, hogy a fokozatosan lebomló hyaluronsav molekulák fokozzák a bőr saját kollagén termelését. Önmagában azonban a hyaluronsavat nem használjuk ilyen célból, mindig többféle hatóanyagot tartalmaznak az ampullák a hyaluronsav mellett.

A hyaluronsav ampullák gyakran tartalmaznak érzéstelenítő hatóanyagot, Lidocaint.

A keresztkötésben lévő hyaluronsav molekulákból álló géleket térkitöltés, ráncfeltöltés céljából, megfelelő töménységben, és állagban alkalmazzuk, attól függően, milyen problémát szeretnénk kezelni.

Hyaluronsavval (HA) kezelhető területek:

  • statikus ráncok az orrtól a szájig húzódóan
  • a szájzugtól az állig húzódó ráncok
  • mélyebb ráncok az arc mindkét oldalán
  • mély hegek
  • szem alatti karikák

Hogyan zajlik a kezelés?

Mivel a HA ampullák tartalmaznak érzéstelenítőt, nem érzéstelenítjük külön a bőrt a beavatkozás előtt. A kezelés lényegesen jobban tolerálható, ha kanült használunk a töltéshez, mely csak minimális kellemetlenséggel jár. Leggyakrabban kis méretű tűt alkalmazunk ráncfeltöltéshez.

Kell-e szabadságot kivenni a kezelés miatt?

Nem szükséges, a tűszúrások helye másnapra már nem feltűnő.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

A tűszúrások helyén kialakulhat bevérzés, duzzanat, nyomásérzékenység. Nagyon ritka szövődménye lehet a kezelésnek a bőr elhalása, amennyiben a HA érbe kerül, és elzáródást okoz.

Kinek javaslom a kezelést?

Akit zavar a ráncok elmélyülése, és nem fél a tűs kezelésektől, és a tűszúrások okozta kisebb fájdalomtól.

Meddig tart a kezelés hatása?

Általában a gyártók 8-12 hónapot szoktak megjelölni a tartósság esetében, de ez egyénfüggő.

Jelentkezz hyaluronsavas ráncfeltöltésre!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram