Orvosi esztétika

Mezoterápiás kezelések

Az orvosi gyakorlatban a tűs mezoterápia steril ampullák beinjekciózását jelenti a bőr középső rétegébe, az irharétegbe.

A különböző ampullák más-más probléma megoldására készült anyagokat tartalmaznak.

Milyen problémákat tudunk kezelni mezoterápiás injekciókkal?

Gyakorlatilag a teljes testet tudjuk kezelni, minden régiót, problémák szerint. A mezoterápiás kezelésekre általánosan érvényes, hogy mindig több kezelést kell végezni, általában 4 vagy 6 kezelést.

  • Szem alatti karikák, táskák
  • Bőrfeszesítés
  • Hidratálás
  • Ráncok kezelése

Szem alatti karikák kezelése:

A szem alatti karikák majdnem mindenkinél okoznak esztétikai problémát. A szem alatti karikák már gyermekkorban megjelenhetnek, öröklött hajlamtól függ, hogy mikor válnak zavaróvá. Van, akinek táskák vannak a szeme alatt, és, ha nem alszik eleget, akkor ezek beduzzadnak. Van, akinek egyre mélyülnek és sötétednek a szem alatti karikái. Különböző problémákra más-más hatóanyagokat alkalmazok a kezelésben.

Hogyan történik a szem alatti karikák kezelése?

  1. Lépés: 30 perc alatt krémmel érzéstelenítjük a bőrt.
  2. Lépés: érzéstelenítő krém lemosása, fertőtlenítés.
  3. Lépés: RRS HA Eyes ampullával mezoterápiás injekciókat adok a szem alá, több pontban.

Hogyan hat a kezelés?

Fokozatosan elsimulnak a karikák, a szem környéki bőr feszesebbé válik, kitelítődik, a színe kivilágosodik.

Mennyire látványos a kezelés?

A szem alatti bőr állapotától függően, van, akinek már az első kezelés is látványos eredményt hoz, de a 2. kezeléstől már látható a különbség.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

Egy kezeléssorozat 4 alkalomból áll, 2 hetente végezzük a kezeléseket. Évente 3 alkalommal ismételhető a kezeléssorozat.

Ajándékozz fiatalos vonásokat!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

A mezoterápiás kezelés segítségével nemcsak a szem alatti karikáknak, hanem az arcodon megjelenő ráncoknak is búcsút inthetsz.
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram