Rólunk

Gondolkoztál már azon, hogy milyen fontos szerepet tölt be életünkben a bőrünk?

Nem pusztán az egyik legfontosabb és legösszetettebb érzékszervünk, hanem testünk védőburka is, ami óv minket a külső behatásoktól. Éppen ezért rendkívül érzékeny, hiszen folyamatosan impulzusok érik, amelyek életkörülményeik változásával vagy korunk előrehaladtával szemmel látható nyomokat hagynak rajta.

 

Különösen igaz ez az arcbőrünkre!

 

Minden ember más és más, de egyben hasonlítunk: amikor a tükörben nézünk, nem szeretjük magunkon látni a fentebb említett „nyomokat”. A Varga Esztétika bőrgyógyász szakorvosaként az én feladatom, hogy enyhítsem ezeket és vendégeim elégedetten, boldogan nézzenek tükörbe egy-egy kezelés után.

Több mint 15 éve választottam a bőrgyógyászatot hivatásomul. Ma is úgy érzem, életem egyik legjobb döntése volt. A bőrgyógyászat számos területén szereztem tapasztalatot, bőrsebészetben, melanóma szűrésben, gyermek bőrgyógyászatban továbbá égési sérülések kezelésében. Fő profilom az orvosi kozmetológia, ezen belül a ráncfeltöltés, botox kezelés, kémiai hámlasztás, ezek kombinált alkalmazása.

Három gyermekes édesanyaként is fontosnak érzem a kortalan nőiesség megélését. Az orvosi esztétika bevált módszereivel igyekszem kiemelni, ami szép, és folyamatosan javítani azon, amit egy nő nem szívesen lát magán, ha a tükörbe néz. Nem hiszek az öregedés elleni szélmalomharcban, de szeretem a kortalan szépséget kihangsúlyozni egy nő arcán.

Folyamatosan törekszem arra, hogy a legújabb orvostechnikai és tudományos innovációk nyújtotta lehetőségeket magas színvonalon, egyénre szabva kínáljam vendégeimnek.

Ahogyan a magánéletben, az orvosi hivatásomban sem a trendek szerint élek, hanem saját belső értékeimet követem.


Vallom, hogy a bőr szépségét a belső kisugárzás adja, és az kortalan.

Dr. Varga Viktória

 

Munkatársaink

Rólunk

Dr. Varga Viktória

bőrgyógyász szakorvos,
a Varga Esztétika vezetője

Rólunk

Papp  Szilvia

asszisztens

Rólunk

Pete László

értékesítési munkatárs