Ismerj meg bennünket!

Rólunk

VARGA ESZTÉTIKA – BŐRGYÓGYÁSZATI MAGÁNRENDELÉS DEBRECENBEN

Hitvallásunk

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Minden nap azért dolgozunk, hogy ezt a vendégeink is megtapasztalhassák.

Dr. Varga Viktória

bőrgyógyász szakorvos
„Csak akkor élhetünk teljes életet, ha elégedettek vagyunk saját magunkkal. A Varga Esztétikánál ennek az elérésében szeretnénk segíteni!”

Simonfi-Papp Szilvia

asszisztens
„Számomra nem kellenek szavak, elég egy tekintet. Ha a vendégeink mosolyogva távoznak, tudom, hogy jó munkát végeztünk.”

Bátran nézz bele a tükörbe!

Minden ember más és más, de egyben hasonlítunk: a tükörbe nézve nem szeretünk bőrhibákat felfedezni magunkon. A Varga Esztétika bőrgyógyászati magánrendelés szakorvosaként az én feladatom, hogy enyhítsem ezeket a panaszokat, és a vendégeim elégedetten, boldogan nézhessenek bele a tükörbe egy-egy kezelés után.
Több mint 15 éve választottam a bőrgyógyászatot hivatásomul. Ma is úgy érzem, hogy életem egyik legjobb döntése volt. A bőrgyógyászat számos területén szereztem tapasztalatot – bőrsebészetben, melanóma szűrésben, gyermek bőrgyógyászatban, valamint égési sérülések kezelésében is. Fő profilom az orvosi kozmetológia (ezen belül a ráncfeltöltés, a kémiai hámlasztás és ezek kombinált alkalmazása).

Három gyermekes édesanyaként is fontosnak érzem a kortalan nőiesség megélését. Az orvosi esztétika bevált módszereivel igyekszem kiemelni, ami szép, és folyamatosan javítani azon, amit nem szívesen látunk magunkon, ha a tükörbe nézünk. Nem hiszek az öregedés elleni szélmalomharcban, de szeretem kihangsúlyozni a kortalan szépséget.

Ahogyan a magánéletben, az orvosi hivatásomban sem trendek szerint élek, hanem a saját belső értékeimet követem. Folyamatosan arra törekszem, hogy a legújabb orvostechnikai és tudományos innovációk nyújtotta lehetőségeket magas színvonalon, egyénre szabva kínáljam a vendégeimnek.
TOVÁBBKÉPZÉSEK, AMIKEN RÉSZT VETTEM

Nálunk Te vagy a középpontban!

A szakmai feladatok ellátása mellet nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a betegeinkkel és a vendégeinkkel barátságos, közvetlen kapcsolatot teremtsek. Az időpontfoglalással és a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban telefonon, valamint a rendelőben is én fogadom a pácienseket.

Asszisztensként fontos számomra, hogy az egyes beavatkozások előtti izgalmakat enyhítsem. Nagyon szeretem a gyerekeket, könnyen szót értek velük, ezáltal a legkisebb betegeink is mosollyal térnek be a rendelőbe. Dr. Varga Viktóriával mindennapi feladatunk, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsünk a hozzánk érkező pácienseknek.

Várjuk a jelentkezésed!

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a legújabb orvostechnikai és tudományos innovációk nyújtotta lehetőségeket magas színvonalon, egyénre szabva kínáljuk vendégeinknek.
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram