2020.10.28.

A szemöldök közötti mély ránc eltüntetése

A korral a bőr veszít feszességéből, ezáltal pedig mélyülhetnek a mimikai ráncok. Ezek kezelése szerencsére ma már nem bonyolult eljárás, de sokat tehetünk a megelőzéssel a ráncok kialakulása ellen. Nézzük, mit tehetünk a megelőzés érdekében és hogyan történik a szemöldök közötti mély ránc eltüntetése.

Előzzük meg!

A megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás és hidratálás elengedhetetlen az egészséges, fiatalos arcbőr érdekében, csakúgy, mint a fényvédő krémek mindennapos alkalmazása.

Nem mindegy, hogy milyen minőségű, hatóanyag tartalmú krémet használunk, hiszen a boltokban kapható krémek többsége nem csinál egyebet, mint hidratál, és a beígért ránctalanító hatás sajnos csak marketingfogás. Ráncmegelőzésre három dolog, ami bizonyítottan hatékony: botox kezelés, retinol, és a fényvédő krém.

A szemöldök közötti mély ránc eltüntetése

Ha pedig már kialakult a szemöldök közötti mély ránc, akkor annak eltüntetésére kell helyezni a hangsúlyt. Erre is lehet alkalmazni otthoni megoldásokat, de a maximális hatékonyság érdekében érdemes elgondolkodni szakember felkeresésén is. Persze ez nem azt jelenti, hogy kés alá kellene feküdni, de hasznos tanácsokkal láthat el minket egy hozzáértő személy, valamint felvázolhatja a lehetséges további, szépészeti opciókat.

Ezek közül az egyik ilyen orvosi esztétikai eljárás a botox kezelés. Manapság a botulinum toxin több készítménye elérhető, melyek mindegyike képes arra, hogy 4-6 hónapon keresztül gátolja az izmokat, amik felelősek a mimikai ráncok kialakulásáért. Mivel ezek egy bizonyos idő után elvesztik az összehúzódási képességüket, ezért ennek megfelelően kevesebb hatóanyagot igényelnek a továbbiakban. Ezzel a kezeléssel megelőzhető vagy éppen kitolható a különböző plasztikai műtéti beavatkozások szükségessége.

Ez az egyik leghatékonyabb módja a szemöldök közötti ránc eltüntetésének, amihez természetesen magas fokúan ismerni kell az arc anatómiáját és tisztában kell lennünk azzal is, hogy mi az, amit a páciens vár a kezeléstől.

Sokan félnek a botox kezeléstől, aminek tényleges létjogosultsága nincs, hiszen ez a szépészeti beavatkozás nem veszélyes és különböző mellékhatásai sincsenek, míg hozzáértő ember végzi el. Ebben az esetben nem jár fájdalommal, csak apró kellemetlenséggel, ami pedig igazán elviselhető a szép és fiatalos arcbőrért.

Éppen ezért, aki osztja a nézetet, hogy a szépségért meg kell szenvedni, és nem irtózik a tűtől, valamint az általa okozott apró szúrásoktól, akkor annak könnyebb dolga van, mint a többieknek.

A botox pontos alkalmazásáról és hatásairól minden lényeges információt tartalmaz weboldalunk, továbbá ha egyéb kérdés merülne fel, kollégáink készséggel válaszolnak mindenre!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram