2024.04.08.

Ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés nagyon népszerű esztétikai beavatkozás. A kezelést hyaluronsavval végezzük, ami nem okoz életre szóló elváltozásokat az ajkunkban. A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk, és a hyaluronsav ampulla is tartalmaz érzéstelenítőt, így a fájdalom minimálisra csökkenthető. A telt, fiatalos ajkak gyakorlatilag így életkortól függetlenül bárki számára elérhetőek.

Én olyan töltőanyagot használok, amit célzottan ajakfeltöltésre gyártanak. Ahhoz, hogy természetes hatású legyen az ajakfeltöltés be kell tartani az arányokat, nem szabad egyforma vastagra tölteni a felső és az alsó ajkat. A szép eredmény érdekében, ha szükséges, az ajak fölötti cigaretta ráncokat is kezelni kell, illetve ha a szája sarka lebiggyed, azt is tudjuk korrigálni.

Ajakfeltöltést szinte napi rendszerességgel végzek, mindig az vendég adottságait, igényeit figyelembe véve, és a feltöltés elve szerint a legjobb eredményt igyekszem kihozni a lehetőségekből.

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram