2024.04.08.

Lógó szemölcsök, napfény okozta szemölcsök eltávolítása

Sokak számára okoznak kellemetlenséget a bőrükön megjelenő apró szemölcsök, bőrkinövések, melyektől szeretnének megszabadulni. Rendelőnkben ilyen műtéteket gyakran végzünk. Nem szükséges őket kimetszeni, tehát heg nélkül gyógyul az eltávolítás helye. Az eltávolítás mindig műtétet jelent, nem kapható a patikában jelenleg olyan kenőcs, vagy oldat, mellyel műtét nélkül el lehet távolítani ezeket az elváltozásokat. Fontos, hogy ne várjuk meg, amíg nagyra nőnek, mert esztétikailag sem szépek, és beleakadhatnak a ruhába, begyulladhatnak, megsérülhetnek.

Műtét előtt mindig megvizsgálom a bőrkinövéseket, mert ha felmerül, hogy nem egy egyszerű bőrkinövésről, napfény okozta szemölcsről van szó, hanem anyajegyről, akkor már nem olyan egyszerű a műtéti eltávolítás. Az anyajegyeket minden esetben kimetszéssel távolítom el, ép széllel, hogy a szövettani vizsgálatra el tudjuk küldeni. Azért sem javaslom a bőrkinövések eltávolítását otthon, mert az is előfordulhat, hogy egy rosszindulatú bőrrákot távolítanak el, és abból később végzetes probléma adódhat. Bízzuk ezt anyajegy szűrésben jártas szakemberre!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram