orvos esztétika

Arcmasszázs kezelések

Miért javaslom az arcmasszázst?

A szakember által megfelelően kivitelezett arcmasszázsnak számos élettani előnye van számunkra. Azonban az arcmasszázs lelkileg is feltölt, relaxálunk, magunkra koncentrálunk közben, így olyasmit adunk magunknak, ami a mai világban a legfontosabb, törődést, odafigyelést, szeretetet.
  1. A bőrünk gazdagon el van látva vérerekkel, arcmasszázs közben a keringésünk élénkül, bőrünk méregtelenítése felgyorsul, fiatalosabbá, élettelivé válik.
  2. Nyirokérhálózatunk keringése is aktivizálódik, ami szintén szorosan összefügg a méregtelenítéssel, a bőr anyagcseréjének felgyorsulásával.
  3. A keringés felgyorsulása pedig segít nekünk a bőr fiatalosságát megőrizni, az apró ráncok megjelenését csökkenteni, a bőr simaságát, rugalmasságát fokozni.
  4. Az arcizmok masszírozása során az izmok elernyednek, így az összehúzódásuk által okozott, úgynevezett mimikai ráncok is elkezdenek kisimulni.
  5. A legfontosabb előnye az arcmasszázsnak, hogy nem csak a bőrünk, hanem az idegrendszerünk is megnyugszik, csökkenteni, oldani tudjuk a mindennapi stresszt, felüdülve, kellemes, jó érzésekkel távozunk masszázs után.

Dr. Varga Viktória bőrgyógyász szakorvos ajánlásával

Galéria

Arcmasszázs kezeléseink

Általános frissítő, relaxáló arcmasszázs

Bőrfrissítő, lélekmelengető masszázs. Keringésjavító, élénkítő, kellemes kikapcsolódás. A masszázs  maga a  nyugalom, és felfrissülés.

Ázsiai siluett lifting arcmasszázs

Tónusfokozó, feszesítő speciális masszázs. Erősíti az arc- és nyakizmokat, ezáltal feszesíti a bőrt, segít megőrízni az arckontúr fiatalosságát.

Keleti botox arcmasszázs terápia

A Gua Sha kaparással végzett masszázs serkenti a vérkeringést az arcunkon, javítva ezzel a bőr tápláltságát és ragyogását. Segít a méreganyagok eltávolításában, ami feszességet és fiatalosabb megjelenést eredményez. Az arc rózsakvarc rollerezése során az izmok megnyúlnak és ellazulnak.

Csokoládé arcmasszázs

A csokoládé alapanyagát adó kakaóról nagyon régóta tudjuk, hogy számos értékes anyagot tartalmaz. Régóta fogyasztják az emberek, és alkalmazták régen gyógyszerként is. A benne lévő teobromin a koffeinhez hasonlóan élénkíti a keringést, és ezen kívül még számos antioxidáns és ásványi anyag is van a kakaóban. Ennyi szuper hatóanyag a bőrünknek is jót tesz.

Ajándékozz fiatalos vonásokat!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram