Orvosi Esztétikai konzultáció

Botox kezelés az arc mimikai ráncai ellen

A botulinum toxin kezelés több évtizede nagy siker az orvosi esztétikában. Az egyik legkevesebb mellékhatással és fájdalommal, vagy kellemetlenséggel járó kezelés, személyes véleményem szerint az orvosi esztétika alapja.

Az arc felső részén kialakult mimikai ráncokat kezeljük botoxszal, vagyis a szemöldökök közti ráncokat, a homlokráncokat, és a szem sarkában lévő szarkalábakat.

A kezelés rövid ideig tart, a hatása viszont akár 6 hónapig is érezhető, és az egyik olyan szer, mely kimutatott ráncmegelőző hatással rendelkezik. A szúrások időpontjától 24-48 óra múlva kezd fokozatosan kialakulni a botox injekciók hatása, és 2 hét után érezhető, látható a maximális hatás.

A kezelés menete: a kezelni kívánt területen a bőrt lefertőtlenítjük, a szúrási pontokat megjelölöm, a szükséges botox mennyiséget beadom, majd ismét lefertőtlenítjük a szúrások helyét.

2 hét múlva a kontroll vizsgálat alkalmával ellenőrzöm a botox kezelés hatását.

A szúrások helyén minimális bevérzés keletkezhet, mely rövid idő alatt felszívódik.

Jelentkezz botox kezelésre az arc mimikai ráncai ellen!

2 hét múlva a kontroll vizsgálat alkalmával ellenőrzöm a botox kezelés hatását.
A szúrások helyén minimális bevérzés keletkezhet, mely rövid idő alatt felszívódik.

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram