Orvosi Esztétikai kezelés

COG-szálbefűzés-arckontúr emelés N-Fix szálakkal

A hagyományos bioszálas arclifting nagyon hatékony megoldás a bőr feszesítésében, a kollagén termelés fokozásában.
Az általam alkalmazott N-Fix COG szálak azonban különböznek ezektől a hagyományos szálaktól, így az alkalmazásuk is más. Ezek a szálak hosszúak, vastagak, könnyen beakadnak a bőrbe, és nem mozdulnak el.
Ezeket a szálakat így nem bőrfeszesítésre, hanem arckontúr formázásra alkalmazzuk.
Az arc kontúrja az évek során megereszkedik, a gravitáció hatása miatt. Ennek megoldására kiváló ez az eljárás.
Kezelés előtt érzéstelenítem a bőrt Lidocain injekcióval. A szálakat a megfelelően megtervezett, kijelölt helyekre befűzöm. Az eljárás kb. 30-40 percet vesz igénybe. Az eredmény azonnal látható, és általában 1,5-2 év alatt fokozatosan szűnik meg. Az előzetes esztétikai konzultáció során a szükséges szálmennyiséget is megadom. Általában oldalanként 3-6 szál szükséges, de lehet ettől eltérő mennyiség is.

Előtte - Utána képek

Jelentkezz COG-szálbefűzés-arckontúr emelés N-Fix szálakkal kezelésre!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram