Orvosi Esztétikai konzultáció

Gépi mezoterápia

A gépi mezoterápia célja, hogy a hatóanyagok makromolekuláit a bőr középső rétegébe, a kollagén termelő sejtekhez juttassuk. Az elektroporáción alapuló technológiával a bőr sejtjei között csatornák nyílnak meg, melyeken keresztül nagyobb molekulák is be tudnak jutni, melyek drága kozmetikumokkal, krémekkel sem juttathatók be. Ez a kezelés teljesen fájdalommentes.

Kinek javasolt a gépi mezoterápia?

Bármely felnőtt korosztálynak, bármely bőrtípus esetén, probléma orientált kezeléseket végzünk, megfelelő hatóanyagokkal. Főképp azok számára előnyös a kezelés, akik irtóznak a tűtől, egészségügyi okok miatt nem tudnak igénybe venni elektromos tűs kezeléseket.

Milyen kezeléseket végzünk?

  • arcfeszesítő
  • anti aging
  • hidratáló
  • apró ráncok elleni kezelés

Van-e a kezelésnek mellékhatása?

Mellékhatás enyhe bőrpír lehet, de ez a kezelést követően egy órán belül elmúlik.

Mennyi ideig tart a kezelés, milyen gyakran kell ismételni?

Egy kezelés 40 percig tart, hetente ismételjük, egy kúra 6 kezelésből áll, akár rendszeresen, havonta két alkalommal lehet igénybe venni a kezelést, hogy megelőzzük a bőr korai öregedését.

Jelentkezz gépi mezoterápia kezelésre!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram