Orvosi Esztétikai konzultáció

Gyümölcssavas hámlasztás

A gyümölcssavas hámlasztás régóta kedvelt eljárás a bőrfiatalításban, pattanások kezelésében illetve pigmentfoltok halványításában. Az ún. alfa-hidroxi gyümölcssavak koncentrációtól függően enyhébb, vagy erősebb hámlasztó hatást fejtenek ki a bőr felső rétegében. Nagyon kíméletes eljárás, mely során a bőr felső, elhalt hámrétegétől megszabadulhatunk, frissebb, feszesebb, világosabb lesz bőrünk, és a szürke fátyol eltűnésével fiatalosabb is.

Milyen problémákat lehet kezelni gyümölcssavas hámlasztással?

  • arcfeszesítés, bőrmegújítás
  • zsíros, seborrhoeas bőr
  • pattanások, enyhe, középsúlyos akne
  • pigmentfoltok halványítása

Hogyan zajlik a gyümölcssavas hámlasztás?

A bőrt előkészítjük, fertőtlenítjük, több rétegben felvisszük a hámlasztó anyagot.

Hány kezelés szükséges?

Általában 6-8 kezelés szükséges, a kezeléseket 2 hetente végezzük

Kell-e szabadságot kivenni a kezelés után?

A kezelést követően a bőr 2-3. napon kezd hámlani, addig csak feszülést tapasztalunk, finoman, pontszerűen hámlik, szinte észrevehetetlen, emiatt nem szükséges szabadságra menni.

Mikorra látható a kezelés hatása?

A kezelés hatása már egy alkalom után is érezhető, tartós eredményt egy teljes kúra után várhatunk.

Meddig tart a kezelés hatása?

A kezelés alatt és azt követően szigorú fényvédelem, legalább 30 faktoros fényvédő krém alkalmazása szükséges. Amennyiben ezt a páciens betartja, a hatás egy évig is tarthat.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

A kezelés során égő érzés jelentkezik, a kezelés után bőrpír, nyomásérzékenység észlelhető, mely 1-2 nap alatt elmúlik. A kezelés után megfelelő utóápoló krémek használata javasolt.

Jelentkezz gyümölcssavas hámlasztára!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram