Orvosi Esztétikai konzultáció

Hónalj és tenyér fokozott izzadásának kezelése botox injekcióval

A tenyér vagy a hónalj fokozott izzadásában, vagyis hiperhidrózisban szenvedő páciensek életét megkeseríti a kellemetlen, mások által is látható, érezhető izzadás. Szociális kapcsolataikban, munkájukban gátolja őket, pszichésen rendkívül megterhelő számukra ez a betegség.

A megoldás ebben a helyzetben az adott tesztrész, terület botox kezelése, mely a fokozott izzadást jelentősen mérsékeli akár 6 hónapra is.

A kezelés az adott terület fertőtlenítésével kezdődik, majd a hónaljban elvégzünk egy egyszerű tesztet, mely kimutatja a fokozottan izzadó terület határát. A tenyér kezelését érzéstelenítéssel kezdjük, 30 percig krémmel érzéstelenítjük. Ezt követően bejelölöm a szúráspontokat, majd a megfelelő mennyiségű hatóanyagot beszúrom, ismét fertőtlenítjük a bőrt. A szúrások helyén ritkán előfordulhat minimális bevérzés, mely hamar felszívódik.

2 hét alatt alakul ki a maximális hatása a botox injekciónak, melyet a kontroll vizsgálat alkalmával ellenőrzünk.

Jelentkezz hónalj és tenyér fokozott izzadásának kezelésére!

A kezelés minimális kellemetlenséggel, fájdalommal jár, rövid ideig tart, és pácienseink beszámolója szerint megváltoztatja az életüket.

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram