Orvosi Esztétikai konzultáció

Nucleofill injekciós mezoterápiás kezelés

A Nucleofill öregedésgátló kezelés, amelyet a bőr rugalmasságának javítására és feszesítésére terveztek. Ezen túlmenően a ráncok ellen is megelőző hatást fejthet ki.

A Nucleofill a biostimulációs gélek új korszaka, melynek alapját a természetes, nagy viszkozitású polinukleotidok jelentik, a bőr fiatalításának és védelmének céljára.

Biokémiai tulajdonságainak köszönhetően a Nucleofill javítja a bőr rugalmasságát, hatékony az öregedésgátló kezelésekben, mint például a ráncok megelőzésében, a bőr petyhüdtsége ellen, tónus és rugalmasság megőrzését segíti, a bőr kollagén szintjének növelésével.

Az erős hidratáló képesség főként a strukturális nukelotid-szintű vízvisszatartó képességnek köszönhető. Elektrosztatikus „szivacs” képes garantálni a sejtek jóllétét.

Milyen problémákat lehet kezelni a Nucleofill injekciós mezoterápiával?

A Nucleofill injektálható gél lifting hatással és specifikus öregedésgátló, antioxidáns hatással rendelkezik, és intenzíven hidratál. Az öregedés arcon látható jeleit kezeljük vele.

Hogyan zajlik a Nucleofill injekciós mezoterápiás kezelés?

A bőrt érzéstelenítő krémmel bekenjük, 30 perc múlva lemossuk, fertőtlenítjük, majd az arc meghatározott pontjaira adott dózisokban elosztva, a mezodermába injekciózzuk a szükséges mennyiségű Nucleofill gélt.

Hány kezelés szükséges?

A legjobb eredmény elérése érdekében 4 kezelés javasolt, 2 hetente.

Kell-e szabadságot kivenni a kezelés után?

Nem szükséges, a tűszúrások nyomai 2-3 napon belül elhalványodnak, lehet alapozót használni a kezelés másnapján.

Mikorra látható a kezelés hatása?

A teljes kúra befejezését követően.

Meddig tart a kezelés hatása?

Egy évig, amennyiben teljes kúrát végzünk.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

A tűszúrások helyén pontszerű bevérzések, nyomásérzékenység előfordulhat.

Jelentkezz nucleofill injekciós mezoterápiás kezelésre!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram