Orvosi Esztétikai kezelés

PDO-arcfeszesítő bioszál befűzés

Az ősi akupunktúrás kezelések alapján fejlesztették ki ezt a technikát.
Az arc meghatározott részébe, meghatározott irányban bioszálakat fűzők be, melyek fokozatosan lebomlanak, és ezáltal a bőr kollagén termelése jelentős mértékben fokozódik.
Kezelés előtt 30 percig krémmel érzéstelenítjük a bőrt, majd lefertőtlenítjük. A szükséges mennyiségű szálat befűzöm.
A kezelés során bevérzés kialakulhat. Gyakori a duzzanat, enyhe fájdalom a kezelés helyén. Nem javasolt a kezelés után 48 óráig a megerőltetés, fizikailag kímélni kell magát a páciensnek. Kezelést követően a szauna és a szolárium használatot kerüljétek.
A kezelés kb. 30-40 percig tart, a hatása fokozatosan múlik el, kb. 1,5-2 év alatt, de egyénileg eltérő lehet ez az időtartam.

Jelentkezz PDO-arcfeszesítő bioszál befűzés kezelésre!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram