Orvosi Esztétikai konzultáció

RRS Skin relax injekciós mezoterápiás kezelés

Ez a kezelés azok számára jelent hatékony megoldást a szem környékén és arcon lévő finom ráncok ellen, akik nem szeretnének toxin kezelést. Az ampulla hatóanyagai között nem szerepel botulinum toxin, de a benne lévő makromolekulák hatás szempontjából a botoxhoz hasonló hatást fejtenek ki.

Hogyan történik a RRS Skin relax injekciós mezoterápiás kezelés?

  1. Lépés: 30 perc alatt krémmel érzéstelenítjük a bőrt.
  2. Lépés: érzéstelenítő krém lemosása, fertőtlenítés.
  3. Lépés: RRS Skin relax ampullával mezoterápiás injekciókat adok a szem köré, és az arc adott területére, több pontban.

Hogyan hat a kezelés?

A ráncok fokozatosan, kezelésről kezelésre simulnak, egyre kevésbé észlelhetőek.

Mennyire látványos a kezelés?

A bőr állapotától függően, van, akinek már az első kezelés is látványos eredményt hoz, de a 2. kezeléstől már látható a változás.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

Egy kezeléssorozat 6 alkalomból áll, 2 hetente végezzük a kezeléseket. Évente 2 alkalommal ismételhető a kezeléssorozat.

Jelentkezz RRS Skin relax injekciós mezoterápiás kezelésre!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram