Orvosi Esztétikai konzultáció

Suiselle Cellbooster injekciós mezoterápiás kezelés

A Cellbooster injektálható steril ampullák a legjobb minőségű hialuronsavból, aminosavakból és vitaminokból készülnek. 100%-ban tiszta hatóanyag-komplexek, melyek maximális biztonsággal kezelik a bőr finom ráncait, és a nemkívánatos pigmentációt, és hidratálnak is egyben. A Cellbooster nem a mezoterápia továbbfejlesztése, hanem a teljes koncepció újjászületése. Az apró tűszúrásokkal célzottan bejuttatott, orvosi tisztaságú és hatékonyságú készítménycsalád valóban forradalmasítja a bőrápolást. 

Milyen problémákat lehet kezelni a Cellbooster injekciós mezoterápiával?

Anti aging kezelés, a krónikus napfénykárosodás jeleit kezeli a bőrön. Az arcon keletkező finom ráncok, pigmentfoltok, dehidratált bőr problémáit kezeljük vele.

Hogyan zajlik a Cellbooster injekciós mezoterápiás kezelés?

A bőrt kérmmel érzéstelenítjük 30 percig, majd az arc megfelelő részébe kis dózisokban elosztva, a mezodermába injekciózzuk a szükséges mennyiségű Cellboostert.

Kell-e szabadságot kivenni a kezelés után?

Nem szükséges, a tűszúrások nyomai 2-3 napon belül elhalványodnak, lehet alapozót használni a kezelés másnapján.

Mikorra látható a kezelés hatása?

A teljes kúra befejezését követően.

Meddig tart a kezelés hatása?

Akár egy évig is tarthat, amennyiben teljes kúrát végzünk.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

A tűszúrások helyén pontszerű bevérzések, nyomásérzékenység előfordulhat.

Cellbooster® Lift

Az idősödés jeleinek kezelésére. Feltölti a lágyszövetet, megelőzi az oxidatív stresszt, mélyen hidratál, stimulálja a kollagén termelését, javítja a mikrokeringést és a sejtek tápanyag ellátását. Kiváló a plasztikai sebészeti beavatkozások előtt. A nem keresztkötött hialuronsav lánc tartalmaz E-, C- és B2-vitamint, biotint és ötféle aminosavat.

A kúra tartalma:

3 kezelés, 2 hetente. 
Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom.
Évente kell ismételni.

Cellbooster® Glow

Táplálja, hidratálja és mélyhidratálja a bőrt, csökkenti a hiperpigmentációt, harcol az oxidatív stresszel szemben. Helyreállítja a bőr szerkezeti egységét, semlegesíti a szabad gyököket és csökkenti az UV-sugárzás hatásait. Gyulladásgátló és öregedésgátló hatást fejt ki. A nem kötött hialuronsav mellett C-vitamin, biotint, és hatféle aminosavat tartalmaz.

A kúra tartalma:

3 kezelés, 2 hetente. 
Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom. 
Évente kell ismételni.

Jelentkezz Suiselle Cellbooster injekciós mezoterápiás kezelésre!

Ajándékozz egészséges, ápolt bőrt!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

Fordulj hozzánk bizalommal!

Egészségügyi vagy esztétikai okok miatt aktuálissá vált egy szemölcs vagy egy anyajegy eltávolítása? Szabadulj meg tőle fájdalommentesen!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram