csomagajánlatok

Esztétikai kezelés csomagajánlatok

Bőrfeszesítő és bőrmegújító csomagjainkat személyre szabott ampullákkal minden korosztály számára javasoljuk.
Esztétikai kezeléseink során a legújabb mezoterápiás hatóanyagokkal dolgozunk. A terápiákat bőrgyógyász szakorvosunk (Dr. Varga Viktória) állította össze, a beavatkozásokat szakképzett és tapasztalt asszisztensünk (Papp Szilvia) garantáltan egyszerhasználatos eszközökkel, a sterilitás szabályait szigorúan betartva végzi.

Ezek a beavatkozások nem kozmetikai kezelések, hanem bőrgyógyászati vizsgálatokon alapuló orvosi esztétikai terápiák, melyek az adott problémára a legjobb megoldást nyújtják.

1. RED CARPET CSOMAG

Gyümölcssavas hámlasztás + Gépi mezoterápia ampullákkal
A mezoterápiás hatóanyagokat minden esetben a bőrtípusnak és a kívánt hatás elérésének megfelelően választjuk ki. A terápia során a bőrfelület teljesen megújul, a bőr hidratáltsága pedig erőteljesen fokozódik. A gyümölcssavas hámlasztást – szigorú fényvédelem mellett – nyáron is alkalmazzuk. A kezeléseket kúraszerűen, hetente végezzük. Egy kúra három kezelésből áll, melyet évente négy alkalommal javaslunk elvégezni.

Red Carpet csomagunkat minden korosztálynak ajánljuk. Kitűnő választás lehet például valamilyen fontosabb alkalom vagy családi esemény előtt. A kezelés után maximum enyhe bőrpír jelentkezhet, mely másnapra elmúlik. A bőr kissé feszülhet, a hámlás általában porszerű és észrevehetetlen.

A Red Carpet csomagot
most kedvezményes áron veheted igénybe!

(Gyümölcssavas hámlasztás + Gépi mezoterápia ampullákkal, három alkalomra szóló bérlet, a kezelést hetente egyszer végezzük.)
120 000 Ft helyett 90 000 Ft*
IDŐPONTFOGLALÁS

2. ULTIMATE MESOTHERAPY CSOMAG

Mezopen kezelés + Gépi mezoterápia ampullákkal
Az Ultimate Mesotherapy csomag a tűs és a gépi mezoterápia nagyszerű kombinációja. A tűs kezeléssel elindítjuk a bőr saját kollagén termelését, a bevitt hatóanyagok pedig fokozzák a kezelés hatását. Hidratálás, anti-aging hatás és bőrfeszesítés egyben.Mivel tűs beavatkozásról van szó, ezért kezelés előtt a teljes felületet érzéstelenítjük. A terápia hatására számítani kell a bőr kipirosodására, valamint minimális feszülő érzés előfordulhat, de ezek az apró kellemetlenségek 24 óra alatt elmúlnak. 

A kezeléseket kúraszerűen, kéthetente végezzük. Egy kúra három kezelésből áll, melyet évente három alkalommal javaslunk elvégezni.

Az Ultimate mesotherapy csomagot
most kedvezményes áron veheted igénybe!

(Mezopen kezelés + Gépi mezoterápia ampullákkal, három alkalomra szóló bérlet, a kezeléseket kéthetente egyszer végezzük.)
180 000 Ft helyett 150 000 Ft*
IDŐPONTFOGLALÁS

3. MAXIMUM BEAUTY BŐRFESZESÍTŐ CSOMAG

Tűs rádiófrekvenciás bőrfeszesítés + Gépi mezoterápia
A Maximum Beauty bőrfeszesítő csomag a bőrfeszesítés és az anti-aging terápiák nagyágyúit tartalmazza. Ha úgy érzed, hogy bőröd kezd veszíteni rugalmasságából, fáradt, kicsit fénytelen, ezt a kezelést neked találtuk ki. A terápia visszaadja a feszesség érzését – a bőr saját kollagén termelése már két kezelés után érezhetően feszesebbé, ruganyosabbá teszi a bőrödet. A tűs rádiófrekvenciás kezelésünk nem véletlenül az egyik legkedveltebb eljárás vendégeink körében. Van, akinek egy évig is tart a három kezelés hatása (a gépi mezoterápia igazán tartóssá teszi a kezelés hatását).

Mivel tűs beavatkozásról van szó, ezért kezelés előtt a teljes felületet érzéstelenítjük. A terápia után kialakuló bőrpír 24 óra alatt elmúlik, de fokozott hidratálás szükséges. A kezeléseket kúraszerűen, havonta végezzük. Egy kúra három alkalomból áll, melyet évente két alkalommal javaslunk elvégezni.

A Maximum Beauty bőrfeszesítő csomagot
most kedvezményes áron veheted igénybe!

(Tűs rádiófrekvenciás bőrfeszesítés + Gépi mezoterápia ampullákkal, három alkalomra szóló bérlet, a kezelést havonta egyszer végezzük.)
195 000 Ft helyett 160 000 Ft*
IDŐPONTFOGLALÁS

Ajándékozz fiatalos vonásokat!

Az ajándékutalvány bármely szolgáltatásunk igénybevételekor – a vásárlástól számított 6 hónapon belül – felhasználható. A kártya megrendeléséhez vagy felhasználásához vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy foglalj időpontot online!
KAPCSOLATFELVÉTEL

GARANCIÁT VÁLLALUNK!

1. Hatékonysági garancia**

Kezeléseink igazoltan hatékony, bőrgyógyászati vizsgálatokon alapuló orvosi esztétikai terápiák.

2. Allergia garancia

Bármilyen hatóanyag allergiás reakciót vált ki, visszatérítjük a kezelés vagy a termék árát.

3. Diszkréció garancia

Egyszerre egy vendég tartózkodik a kezelőben, és kizárólag az ő igényeire fókuszálunk.

4. Sterilitás garancia

A kezelések orvosi rendelőben, steril –indokolt esetekben egyszer használatos – eszközök használatával történnek.
*A kedvezményes árak visszavonásig érvényesek.
**Amennyiben a kezelések között több idő telik el az általunk előírtnál, nem tudjuk vállalni a hatékonyságra vonatkozó garanciát.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Szabadulj meg a kellemetlenségeket okozó bőrelváltozásoktól!
Foglalj időpontot online!

Készen állsz a változásra?

Az egészséges és ápolt bőr – nemtől és korosztálytól függetlenül – bárki számára elérhető. Neked is ez a célod? Keress bennünket bizalommal!
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!
VARGA ESZTÉTIKA - BŐRGYÓGYÁSZAT DEBRECEN BELVÁROSÁBAN
Bankkártyával és egészségpénztári kártyával is tudsz nálunk fizetni!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram